Home.Wie zijn wij.Informatie.VVE Peuterklas.Blog.Vacature/ Stage.Nieuws.Contact.
Kinderopvang 
Smurfenland

Aan de Langegeer 115

3075 JE te Rotterdam

Tel. Locatie 010 - 4323772

Tel. Kantoor 010 - 4322694

 

 

 

 

 

Kinderopvang Smurfenland werkt met een klein team, alle medewerkers tonen zich betrokken bij het bedrijf, de collega’s, de ouders en de kinderen.

Smurfenland is een informele organisatie met een goede werksfeer. Professionaliteit, creativiteit, flexibiliteit en zelfstandig kunnen werken vinden wij belangrijke eigenschappen. Betrokkenheid en plezier in het werk, is voor ons belangrijk. De motivatie van onze pedagogisch medewerkers om te werken met kinderen uit zich in enthousiasme, interactie en empathie, maar zeker ook in verantwoordelijkheidsgevoel. Onze pedagogisch medewerkers zijn vriendelijk en warm in de omgang met kinderen, ouders en elkaar. Je werkt bij Smurfenland in een klein, knus, huiselijk pand met één verdieping en twee tuinen.

 

Een relevant diploma op het gebied van kinderopvang is vereist om als pedagogisch medewerker te mogen werken. Werknemers worden gesalarieerd volgens de CAO kinderopvang. De arbeidsduur bedraagt voor een medewerker met een volledig dienstverband gemiddeld 36 uur per week. Het pensioen is ondergebracht bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 

 

 

 

De pedagogisch medewerker KDV begeleidt en verzorgt de kinderen, zowel in groepsverband als individueel. Medewerkers op het KDV zorgen ervoor dat ouders zich welkom en alle kinderen zich veilig en geborgen voelen. De pedagogisch medewerker verzorgt tevens de ontwikkelingsgerichte spel en speelmogelijkheden en biedt in de baby - en peuterkamer de kinderen ons VVE programma Uk & Puk aan. Binnen deze functie bent u ook verantwoordelijk voor de speel – en verblijfsruimten die bij de opvanggroep horen.

Wij hebben op dit moment 1 vacature voor het KDV.

Pedagogischmedewerker niveau 4 , voor de hele dagopvang.

Minimaal 1 x per week vast : 3 of 5 of 8 uur, uitbreiding op termijn mogelijk.

Daarnaast de mogelijkheid om extra uren te werken bij verlof van de collega’s

Minimaal 1 week beschikbaar in mei vakantie en minimaal 3 weken beschikbaar in de maanden juli/augustus 2019

Deze vacature is goed te combineren voor 3e jaars studenten MBO Pedagogischmedewerker Kinderopvang, PABO , PEM of bv HBO Pedagogiek.

Zeker geschikt voor herintreders of kandidaten die een kleine baan zoeken.

 

Interesse?
Nadere informatie word je graag gegeven door Nanda Dijkgraaf, leidinggevende/directeur. Zij is bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

tussen 10:00 - 17:00 uur op tel.nr: 010-4322694.

 

Je sollicitatie kun je sturen of mailen naar:

Kinderopvang Smurfenland B.V.
t.a.v. Nanda Dijkgraaf
Langegeer 115 3075 JE Rotterdam

@: E-mailadres: vacature@kinderdagverblijfsmurfenland.nl


Een dagdeel meewerken en het opvragen van referenties is onderdeel van onze sollicitatieprocedure. Voor het werken in de kinderopvang is het noodzakelijk een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te kunnen overleggen.

 

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.  

 

 

Werken/Stage bij Kinderopvang Smurfenland

 

Pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf (KDV)

 

Stage